Az M2 Petőfi TV-n a Filmklubban válogatott filmsikereket és ritkaságokat láthatnak a nézők vasárnap esténként.

2024. március 24-én a Joy című film vetítése után Zalka Iza pszichológus volt a műsor vendége, aki a film kapcsán beszélt a sikerekről és a bukásokról, ami akár generációs problémákra is visszavezethető.

A beszélgetés az alábbi linken nézhető végig!

Az M2 Petőfi Friss! című műsor vendége volt Zalka Iza és Riha Zsófia, akik elkötelezett pszichológusként segítenek a szorongással és pánikbetegséggel küzdőknek. Az állandó stressz és szorongás világméretű problémává vált, de Iza és Zsófi nemcsak a problémát látják, hanem azokat a lehetőségeket is, amelyekkel segíthetnek az érintetteken. Az ő munkájuk az, hogy támogatást és segítséget nyújtsanak az ilyen nehéz helyzetekben élőknek, valamint felhívják a figyelmet a szorongás megelőzésére és kezelésére szolgáló módszerek fontosságára.

A velük készült beszélgetés az alábbi linken nézhető meg!

A Katolikus Rádió Teljességünk felé című műsor témája a pánikzavar, a pánikbetegség volt.

A pánikbetegség kapcsán mindenkinek egy szorongató, feszült, félelemmel teli állapot jut az eszébe. De mik azok a testi tünetek, amelyek ezt kísérik? Tulajdonképpen mit nevezünk pánikrohamnak? Erről beszélgetett Zalka Iza és Riha Zsófia pszichológus a műsorvezetővel.

A témáról készült interjú az alábbi linken meghallgatható 5:15 perctől kezdődően.

A Scrutonban készült podcastban Zalka Iza, a Pánikcentrum vezetője, és Riha Zsófia pszichológus megosztották gondolataikat a pánikrohamokról. Szapora szívverés, fulladás, remegés – de mitől különböztethető meg a pánikroham a szívinfarktustól?

A beszélgetésből kiderül, mi váltja ki a pánikrohamokat, és hogyan befolyásolják mindennapi életünket.

Hallgasd meg a podcastot a pánik és szorongás mélyebb megértéséért!

A DunaTv Nyár23 műsorában Zalka Iza és Riha Zsófia pszichológusokat kérdezték a pánikbetegségről.

A szorongás, az állandó stressz és akár a később ebből kialakuló pánikbetegség világszinten egyre gyakoribb problémát jelent. Ez normál esetben motiválhatja is az embert, jobb teljesítményre is sarkalhat, ám súlyosabb esetben bizony kialakulhatnak különböző szociális szorongásos zavarok és akár még kényszerbetegségek is.

A teljes beszélgetés az alábbi linken megtekinthető.

A HírTv Napindító műsorának vendégeként a pánikbetegség kezeléséről, kialakulásáról és a gyógyulást támogató új team munkáról beszélt Zalka Iza pszichológus.

A teljes beszélgetés az alábbi linken megtekinthető.