A Covid időszaka alatt, végső kétségbeesésemben fordultam Izához, amikor a pánikrohamaim már annyira elviselhetetlenek voltak, hogy így nem tudtam tovább létezni. 40 perces rohamaim voltak, majdnem minden nap. Bár nehezen tudtam elképzelni, hogy az online kezelés valóban hatékony lehet, nem volt más választásom, így kipróbáltam. Egy nagyon kedves barátnőm ajánlotta Izát, biztatott, hogy higgyem el, segíteni fog. Igaza lett! Kb. a 3. kezelés után elkezdtek ritkulni a rohamaim, majd teljesen eltűntek. Azóta már több embernek ajánlottam én is őt.

Zsófi

Elég stresszes életet élek, nem csoda, hogy pánikbeteg lettem. Egy ideig megpróbáltam egyedül megküzdeni vele, de be kellett látnom, hogy kevés vagyok ehhez. Véletlenül két ismerősöm is egyszerre ajánlotta Zalka Izát, aki elég gyorsan eloszlatta a pszichológia felé érzett szkepticizmusomat. Ahogy a már magamban eltemetett múltbeli dolgokat a helyére tettük, szépen a rohamaim is megszűntek. Visszakaptam az életemet! Szívből ajánlom őt minden sorstársamnak!

András

Iza segítségével megszűntek a pánikrohamaim. Nem volt könnyű, sok mindent fel kellett dolgoznom, sok sírással járt, de megérte! Megkönnyebbültem, megváltoztattam az életem, elmúltak a rohamaim! Köszönöm a segítséget Iza! Bátram ajánlom mindenkinek, aki rászorul!

Annamária

Nem hittem a pszichológiában, de egy barátom ajánlotta. Döbbenet, működött! Csak ajánlani tudom Izát és a módszereit!

Tibor

Gimnazista voltam, gondjaim voltak a tanulással és az osztálytársaimmal való kapcsolataimmal. Személyes találkozásokkal kezdtük, de mivel messze laktam, sokszor online-ra váltottunk. Kb. a 4. találkozásunk után jelentős javulást tapasztaltam. Ebben az évben sikeresen leérettségiztem, most más egyetemre járok. Köszönöm szépen!

Evelin

Külföldön dolgozom, az új környezet, a kulturális sokk, sok kihívás elé állított engem. Egy Barátom ajánlotta Izát és a módszerét és bár nem igazán hittem az online pszichológiában, nem volt veszíteni valóm. Működött!!! Dolgozom, sok pénzt keresek és építem az egzisztenciámat. Jól érzem magam, már barátaim is vannak, megtaláltam a számításaimat!

Attila

Sosem feleftem el a legelső pánikrohamomat. A metrón utaztam mikor hirtelen heves szívdobogás, félelem, légszomj tört rám, s csak arra tudtam gondolni hogy mihamarabb jussak ki innen.

Az utcára érve jobban lettem s azzal nyugtattam magam, hogy biztosan csak a fáradtság és a sok kávé okozta a rosszullétem. Sajnos a kellemetlen élmény többször, napokig eszembe jutott s lassan az is félelemmel töltött el, ha villamoson, tömegben kellett utaznom. A félelem, pánik lassan betöltötte a mindennapjaimat.
Barátnőm -akinek szintén nagyon sokat segített a kineziológia-javaslatára kerestem fel Izát.

S habár nem volt könnyű az első pár alkalom, Iza szaktudásának és úgy gondolom, mindkettőnk kitartásának köszönhetően egyre jobban kezdtem érezni magam. S még most is előttem van mennyire felszabadultan, megkönnyebbülve éreztem magam egy-egy kezelés után.

S végül teljesen tünetmentes lettem, s magabiztosan, sok tervvel s férjemmel felpakolva kezdtünk bele életünk nagy kalandjaiba.

Júlia

Évek óta ekcémával küzdöttem, rengeteg orvosnál jártam, de csak tünetileg kezelték a problémámat. Orvos barátnőm tanácsára kezdtem el az interneten pszichologust keresni, mert arra jutottunk, hogy a problémámnak lelki oka lehet. Így találtam meg Izát. Rögtön szimpatikus lett, úgy éreztem ő az, akivel nyugodtan minden érzésemet, gondolatomat megoszthatom. Ezt a róla szóló ajánlások csak megerősítették. Elkezdtük a közös munkát, melynek során a multamból rengeteg olyan dolog került elő, amit Iza segítsége nélkül nem tudtam volna feldolgozni. Az ekcémám 2-3 hónap alatt teljesen elmúlt, és a közben kialakult szédülésemre is találtunk megoldást.

Iza a kineziológia és a pszichológia terén nagyon jó szakember, tiszta szívemből ajánlom őt mindenkinek, aki mentális problémákkal küzd. Tényleg egyéni módszert alakított ki, amellyel rövid időn belül gyors sikereket ér el a pácienseinél
Éva

Iza segítségével és szakértelme által jutottam el a terápia alatt oda, hogy leküzdhettem démonaimat és végre a saját „életösvényemet” járhatom. Nyitott és kedves személyisége szinte baráti találkozóvá varázsolta a beszélgetéseket. 
Mindenkinek bizalommal ajánlom, hogy hozzá forduljanak, ha segítségre van szükség!
Fanni

Elég messze lakom Budapesttől, több helyen jártam már a hozzám közel eső pszichológusok közül, eredménytelenül. Kipróbáltam az online pszichológiát, nálam ez vált be! Köszönöm Iza! Szívből ajánlom!

Mónika